Gala och kändisfest jag missar pga av tidsbrist

Jag har börjat jobba så min semester är helt slut och nu blir det mer jobb än någonsin.

Detta innebär också att jag inte hinner med galor och kändisfester i samma takt som jag hann förut. Jag har få personer i min omgivning numera som får följa med på dessa äventyr och komma hem med massor av goodiebags. Jag är noga med vilka människor jag frottérar mig med nuförtiden. Jag har blivit mycket försiktigare med folk och tror inte längre gott om människor som jag gjorde förut.

De fester jag just nu har blivit inbjuden till är galapremiär för föreställningen ‘De trumpna fruarna – Make Shakespeare great again’ med bl.a Thomas Järvheden, Inger Nilsson, Therese Andersson Lewis och Alla Luks, på vackra Mälarhöjdens friluftsteater. Kända gäster har bjudits in till publiken. En uppdatering av gästlistan kommer på måndag, samt en slutlig uppdatering torsdag nästa vecka.  Fotografering sker utomhus och bilder av detta event får ni se i Hänt Extra mm. Som jag förut alltid skrev i bloggen att jag endast närvarar på fester som skrivs om i media. Samt inte ens dessa hinner jag med nuförtiden då jag har blivit en stor entreprenör och blir bara större och större tack vore attraktionslagen som jag litar till 100 %.

Ni kan se Miss Universum eventet jag var på då jag fick träffa Inger Nilsson (Pippi Långstrump) första gången här.

de trumpna fruarna
de trumpna fruarna

LANSERINGEN AV ABSOLUT RAINBOW!

ABSOLUT RAINBOW
ABSOLUT RAINBOW
Onsdagen den 2 Augusti kl: 21.00 är du och en vän välkomna till den stora

Sverigelanseringen av ABSOLUT RAINBOW på Berns Salonger.

Det kommer att bjudas på Rainbowdrinkar mellan 21.00 – 22.00, musik och dans till sent.

Under kvällen kommer vi att få bli underhållna av disco-drottningarna
Velvet & Therese som kommer att framföra sin nya super-hit “Don’t stop”

2 svar på ”Gala och kändisfest jag missar pga av tidsbrist”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *