Lunch på nya Aspentos i Kvarnen Gallerian

Jag får alltid det jag önskar via attraktionslagen då jag önskade att en person skulle försvinna från mitt liv. I dag såg jag att varken människan eller spår av personen fanns kvar i mitt liv.

Det var en galen människa som hade problem med alla som kom i människans väg. Det gick inte ens att tycka illa om personen för människan var helt psykisk sjuk. För allas trevnad var det bästa att allt med personen eliminerades så att man slapp gå förbi människan varje dag.

Tur att jag har verktyg för att manipulera attraktionslagen och det verktyget lever jag på dagligen. Jag har lärt mig hur jag på bästa möjliga sätt kan styra mina känslor. Har även också fått dåliga nyheter om folk i min närhet och jag vet hur jag ska styra mina känslor när det kommer till det också. Jag är en väldigt stark person i grunden så jag kan nog göra mycket med hur jag tillåter mig själv att känna.

I dag träffade jag Gill (jobbar med Lyoness cachbacksystem), Sohpie (VD för Hera hub Sweden) och Janet (driver skönhetssalongen Janets Beauty) och åt lunch på Aspentos på Kvarnen Gallerian. Jag älskar denna Galleria som för mig är ett perfekt ställe att möta människor på. Fanns bara en nackdel med stället och den nackdelen är bortblåst just nu i varje fall.

grekisk restaurang
Helt osminkad och borde skriva att jag brukar se snyggare ut.
lunch grekisk restaurang
Alla datorer på plats för att gå igenom lite saker och ting inför hösten.

Ett svar på ”Lunch på nya Aspentos i Kvarnen Gallerian”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *