Skip to content
Veckomagasinet

Framkalla semesterbilderna gratis

Semestertiden är här och det märks klart och tydligt i sociala medier. Dagligen tar vi hundratals bilder för att kunna bevara årets sommarminnen.

En bild säger mer än tusen ord och det har du säker hört allt för många gånger. Förutom att vi spara alla våra bilder digitalt så är det även bra att göra något mer personligare, kanske skriva ut? Som vi har blivit dåliga på.

Endast för fem år sedan va vi inte lika beroende av tekniken som vi är idag. Tony som står bakom gratistjänsten har verifierat svenska fotobutiker som erbjuder gratis framkallning på nätet. Genom att framkalla 100 eller 150 bilder gratis har vi faktiskt inga ursäkter längre att inte kunna skriva ut våra bästa bilder som förtjänar sin plats i hemmet.

Hur ofta brukar ni framkalla? Att fota är inga problem men att ta tag i utskrift projektet skjuts alltid upp eftersom vi prioritera allt annat. Gratis är gott och med dagens tips kan vi i alla fall tillsammans spara pengar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *