3D permanent make up ögonbryn före och efter

Jag har tatuerat mina ögonbryn med 3D permanent make up på Shama kliniken.

Jag är så otroligt nöjd med hur naturligt det ser ut. Folk säger att jag ser mycket bättre ut, men att de har svårt att förstå att jag har tatuerat mina ögonbryn då de ser så naturliga ut.

Jag har sett andra som har tatuerat sina ögonbryn och dessa skulle lätt få en roll i en skräckfilm då deras ögonbryn ser ut som Frankensteins älskarinnas ögonbryn. Hur kan man tatuera svart och sedan låta ögonbrynen verkligen ha en färg som bli grå med tiden. Jag skulle kunna lägga upp alla dessa stackare med misslyckade tatueringar, men så taskig kan jag inte vara. Förstår inte hur folk kan tatuera människor så fel och på det ta betalt. En gång gjorde jag en tatuering runt munnen som var helt misslyckat och det fick jag senare spränga bort. Har också varit med om människor som måste ta bort sina tatueringar i ansiktet för att det inte ser bra ut helt enkelt.

Sist jag var hos Shama kliniken så var det en tjej där som rådfrågade dem hur hon skulle göra med sina ögonbryn som redan var tatuerade. Hon fick rådet att ta bort en av dem om de ska göra om på ett naturligt och snyggt sätt. Jag vet att den tjejen har vänt sig till Shama kliniken sedan hon såg hur fina mina ögonbryn blev. Jag är i varje fall fantastiskt nöjd med mitt resultat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *