Detta förbrukas mest i svenska slott

På instagram så följer jag profiler som lägger ut bilder på olika slott i Europa. Jag är då mest intresserad av hur en ingång till ett slott ser ut och inte hur det ser ut inne i slottet.

Mitt intresse för slott handlar mer om hur man bygger utanför slottet. Hur man säkerställer så att folk inte kan kliva in när det är stängt eller hur man bygger upp olika pelare utanför slottet. Jag gillar då mer slott som är centrala än de som är långt utanför staden. Jag är inte så intresserad av slott som är så långt bort att man glömmer slottet. Bästa slottet är hittils Stockholms slott för den är i centrum och man kan se ut på gatan när man kliver in i den. Hur roligt är det att bo i ett slott om det enda du kan se är ett träd när du tittar ut?

Något som man använder sig mycket av i slott är allt som har ihjäl ohyror. För tänk dig att utanför varje slott finns det en borggård och trädgård. I dessa trädgårdar finns massor av ätbara växter och oätbara växter. Dessa växter samlar också på sig massa löss och annat som inte känns så trevligt. Då tror jag att produkter från Anticimex går åt väldigt mycket för att slippa ohyra på slotten. Du får i varje fall en garanterad skadedjursbekäpning med produkter och tjänster.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *