Skip to content
Veckomagasinet

Kunglig hovleverantör för den brittiska kungahuset

Det är inte bara kvinnor som är fåfänga nuförtiden. Jag har mött män som är mer fåfänga än 10 kvinnor tillsammans. En av dem är kändisfrisören Bobby Oduncu.

I samarbete med Cedvard

Vad tycker ni borde ha raka av sig helt eller spara ut sitt skägg ännu mer? Jag brukar tycka att män som har lång skägg påminner inte bara om en jultomte utan ser ut som en vovve till slut i ansiktet. Jag är inte mycket för skägg när det gäller män fast det finns ju de som kanske tycker att det är snyggt.

Jag har en väninna som inte klarar av skägg och kommer snart att vara med ett program om vad hon anser om skägg. Bara av att se på en bild av prins Carl Philip gjorde henne nervös på ett dåligt sätt. Tråkigt för prinsen att vissa inte klarar av att se en bild av honom bara för att han hade skäggstubb.

Cedvard kan man hitta mycket inom just skönhetsvård för män. Det är en skönhetsbutik på nätet som riktar sig främst till män och även till kvinnor också med produkter inom rakning, skäggvård och lite utbud av parfymer.

skönhetsvård för skägg
Kändisfrisören Bobby Oduncu har lite skäggstubb borde han låta det växa ut helt och hållet?

Creed är en anrik gammalt märke som i över 250 år levererat ett hantverk av parfym med en god känsla för hög kvalitet. Grundaren James Henry Creed blev tidigt hovleverantör till det brittiska kungahuset och har från far till son lämnat efter sig ett varumärke som idag drivs i sjunde generation.  Deras huvudkontor ligger i Paris och det som utmärker dem är också att de gör handgjorda parfymer.

Toppsäljaren är Creed Aventus – en parfym som med sin tidlösa doft tar oss tillbaka till den dramatiska kejsar Napoleons stortid. En maskulin och komplex doft som är framtagen för att fira manlig framgång och styrka.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *