Inred köket med djurmotiv från bondgården

Nu ska jag berätta för er kära läsare hur man bör inreda ett kök så att dina gäster får mer aptit när du bjuder dem på middag.

I samarbete med Roomly

Har du tänkt på att ett kök är ett ställe där man äter mat? Visst låter det som en självklarthet, eller hur? Just för att köket är en plats där man äter mat så bör man också inreda köket därefter. Jag själv önskar just nu en ny lampa till mitt kök och då vill jag också att lampan ska associera med ett kök. Om jag vore en möbeldesigner eller lampdesigner skulle jag göra lampan antingen som ett ägg eller ett djur som då brukar härja i ladugården. Tex varför inte en gris eller höna som lampa? Det hade varit helt perfekt för man kan inte använda ett djur som inte är ätbart.

inredningsbutik
I köket måste motivet vara förknippad med en bondgård för att det ska tilltala mig. Detta är en kökshanduk för endast 49 kr.

På Roomly hittar du inredning och möbler som faller mig smaken för de har lite av de djurmotiv jag söker för att inreda med. Roomly har samlat alla butiker på ett och samma ställe så att man slipper söka sig till dem. Här kan du därför enkelt köpa inredning som tex lampa, garderob eller kökshandduktar.

Jag har alltid suktat efter ett eget bibliotek och walk in food. Walk in food är ett litet rum med bara matvaror. Såsom folk använder sig av walk-in-room så har jag myntat ett nytt begrepp som walk-in-food, visst är jag ett geni? I ett bibliotek så kan man använda sig av inredning som har motiv av räv eller häst. För det är vad jag förknippar bibliotek med. Jag förknippar inte bibliotek med ugglor tyvärr.

Just nu så söker jag efter lite lampor, gardiner och garderober för min våning i centrala Uppsala. Jag har blivit som besatt av mitt sökande.

billig garderob
Denna billiga garderob FLEX Garderob i vitt melamin med två dörrar
Mått: B100 D60 H200 cm.

Ovan bild är verkligen vad jag kallar för billiga garderober som borde få stå i mitt sovrum. Jag har massor av kläder som inte får plats någonstans och behöver nu utöka hemmet med flera garderober.

2 svar på ”Inred köket med djurmotiv från bondgården”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *