Ta reda på din karriärtyp & folk som tror att de känner en

Hur långt framme jag än är i min karriär som VD för två bolag och elit bloggare så ville jag ändå göra detta test.

Nu kan du också kolla och var du ligger i din karriärtyp. Gå in här och gör testet som tack får du en trisslott också, bra va?

För mycket karriärstänkande kan göra dig till en levande död. Glöm inte att leva för folk undrar hur jag kan hinna med så mycket. Jag hinner för jag tar inte karriären på allvar. Mitt liv är mer allvarligt än någon karriär här i livet.

Tråkigt när folk tror att de känner mig och säger något som inte har ett dugg med mig att göra. Nedan meningar har jag fått höra som inte har alls med mig att göra.

-Du som älskar att festa, när jag hatar fester och hög musik mer än något annat här i livet.

-Du som älskar att resa, när jag inte gillar att resa utanför Uppsala.

-Du som gillar att stå i centrum, när jag gör allt för att inte ens synas bland folk. Jag brukar låta andra hålla låda för jag orkar knappt göra min röst hörd när jag träffar folk. Vet nu hur bekvämt det är när andra människor tar ansvaret över att underhålla genom att ta kommandot och prata.

När folk tror att de känner en och när man tror att man umgås med folk som känner en. För att sedan säger de något som inte stämmer in på mig då orkar jag inte längre. Jag träffade en känd bloggare som jag trodde kunde klara av att mingla. Det visade sig att hon var osäker och hade social fobi. På några minuter ändrades min uppfattning om henne. Folk som umgås med mig borde veta bättre tycker jag. Folk som umgås med mig verkar känna mig mindra än folk som ser mig på bild.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *