Mina synpunkter om Garnier Family

Jag har fått hem hela serien från Garnier Family och nedan ser ni min recension. Jag är med i Buzzador och brukar få hem skönhetsprodukter och massa andra saker.

Garnier Family
Här ser ni hela serien från Garnier Family

Shampo– Till min förvåning så var den väldigt dryg. Jag har mycket långt hår och brukar använda mycket schampo. Tog en rejäl dos och det blev mer lödder än vad jag hade förväntat mig så det tog sig lång tid att skölja ur det. Jag är supernöjd med hur dryg schampot var i varje fall.
Balsam-Önskar att förpackningen var dubbelt så stor för jag har torrt och långt hår och brukar nästan använda halva balsamburken. Jag tror att balsamtuberna bör vara dubbelt så stor som schampotuberna brukar vara.
Hårmasken-den brukar jag använda på kvällen och låta den vara kvar i håret fram till morgonen dvs jag sover med den och då gör den susen för mitt hår och det var lätt att reda ut håret. Jag önskar även här att den borde vara dubbel så stor som själva shampot är.
Creme med ros-luktade verkligen ros och jag älskade det. Den gav verkligen fukt.
Garnier flowehoney är verkligen utmärkt fuktgivare och speciellt ögonlock och hals.

Cleansing water– skulle velat att den var lite starkare då jag har väldigt fet hy. Känns som om jag ändå måste använda mig utan tvål efteråt.
Gel wash grean tea-denna blandar jag gärna med lite korn från peeling för att få ultimat effekt. Går bra om man inte har smink men annars skulle det behövas lite kort i produkten. Den var svalkande för min hy kändes mycket behagligt.

Micellar cleaansing gel wash– kändes ungefär som den som har grönt te i sig fast något starkare, vilket är bra för min feta och känsliga hy.

Sensitive advanced 50 solskyddsfaktor Protective helt utmärkt jag blir lätt röd i solen och med denna kändes det som om jag bar på skydd för ansiktet. Går även bra att använda vintertid när man åker skidor då solen har stor reflektion från den vita snön.

#buzzador #garnierfamily #garnier

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *