Resan till Aten gjorde mig ekonomisk klokare!

När man tänker på att man ska åka till en huvudstad så vill man gärna bo mitt i centrum. För i Uppsala och Stockholm väljer man självklart att bo mitt i centrum om man är turist.

spara pengar
Älskar palats av marmor och någon gång när jag har sparat mycket nog ska jag bygga mig något med marmor.
Fast inget land är som Sverige har jag också insett. Att bo mitt i centrum i andra eurpeiska länder är inte något lyxigt som det är i Sverige. Tänk om du är turist i Sverige då är det lyx att bo på ett hotell i strandvägen. Stockholm är en lugn stad och Uppsala där jag bor är ännu mer lungt.
Fast länder som Grekland så är det inte att rekommendera att bo i centrala Aten på ett hotell. Jag har nu gjort det flera gånger och blivit besviken varje gång. Att åka till centrala Aten är det värsta man kan göra om man vill ha en lugn semester. Det är högt ljud och surrande människor precis överallt. För att kunna däma ljudet så höjer restauranger och caféer ljudet på musiken till en nivå så att det känns som om du är på en konsert. Jag led av all ljud och kommer aldrig mer bo i centrala Aten.
Det är desstuom billigare att bo utanför Aten eller i en förstad. Restauranger och caféerna är dessutom billigare och mycket lungnare. Du kan få bra tips hos Consida som  arbetar så att privatpersoner ska få hjälp att strukturera sin privatekonomi. Samt med att erbjuda kunder de lägsta kostnaderna på både befintliga lån eller och nya lån. Har du inte råd att åka på semester så kan Consida hjälpa dig med lån och din budget. Nedan ger jag lite av mina tips som du kan ta del av när du är färdig med hjälpen från Consida.

Mina spartips inför din semester:

1)  Så för att spara pengar inför din semester bo aldrig mitt i centrum i något land.
2) Shoppa inte inne i centrum utan butiker finns precis överallt även utanför som är billigare.
3) Ät inte på en restaurang mitt i en huvudstad för det är billigare och lungare utanför alla dessa jobbiga huvudstäder.
4) Boka din resa i god tid för ju tidigare desto bättre priser hittar du.
5) Välj hellre tunnelbana än taxi för taxichafförer kan åka runt och runt för att länsa dig på pengar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *