Filmtips inför sommarnätterna

Jag har semester 2 veckor fram så varje kväll ser jag på någon film.

Min sommar kommer att innebära äta ute på de trevligaste ställena och sedan se fram emot en film varje kväll. Nedan ger jag lite tips på roliga filmer.

goda drinkar

Här ser ni lite av filmtipsen:

The lego Batman movie detta är så klart en barnfilm och jag gillar barnfilmer. Favorit bland barnfilmerna är ju så klart tecknade versionen av Anastasia.

Return of Xander Cage lite action

Dolda tillgångar Flerfaldigt Oscar-nominerade ”Dolda tillgångar” är den sanna berättelsen om Katherine Johnson, Dorothy Vaughan och Mary Jackson – tre afroamerikanska matematiker som spelade en viktig roll i NASA:s rymdprogram och dess framgångar på 50- och 60-talet, men som till stor del utelämnades ur historieböckerna.

A cure for Wellness (gillar skräck som är mystiska)

Sanatoriet är ett enormt slott högst uppe på en bergstopp, ovanpå en källa med hälsosamt vatten. Patienterna är rika och glada och dricker brunn, har vattengympa och spelar badminton iförda vita morgonrockar. Dessvärre vill inte Pembroke åka hem och ta hand om affärerna. Den unge Lockhart är målmedveten men hinner knappt ens börja tjata innan han råkar ut för en bilolycka. Tre dagar senare vaknar Lockhart upp på sanatoriet, med gipsat ben.

Märkligheterna börjar snart avlösa varandra. Vem är den unga kvinnan som jämt går barfota? Varför dricker alla vatten hela tiden? Vad hände för 300 år sen då den galna baronen utförde experiment på byns bönder? Och hur fanken tar man sig därifrån?

bra filmer
Lagt upp filmerna i rad för att blogga om dem så att mina läsare kan bli inspirerade.

I samarbete med Twentieth Century Fox Home Entertainment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *