Bikini kungen Panos Emporio lyxiga event

Här kommer fler bilder av när Panos Emporio bjöd in mig till sitt event på båten.

Det verkar vara fler och fler bloggare som stänger ner sina bloggar. Varför vet jag inte, men jag kommer aldrig stänga ner min då jag jobbar heltid som bloggare numera och driver 3 bolag samtidigt även om 2 av dem är i startfasen. Jag ska bli som Ola Lauritzen som har skrivit boken miljonären som försvann. Panos är på semester och kommer hem den 3 juli och då kommer vi åter få kontakt.

Jag har lite roliga projekt där han ska vara en av huvudpersonerna.

panos emporio

panos emporio

panos emporio
Här ser ni mig på scen innan catwalken för årets bikini parad.
panos emporio
Det var så lyxigt med mat drick och goodiebags från panos emporio
panos emporio
Sibel
Lillie och Sussie
Halva gruppen från Lillie och Sussie sångerskorna.

 

annika dopping
Detta är journalisten Annika Dopping. Jag har lite fler ärenden med henne och kommer berätta mer inom kort vad det handlar om. Hon vann förut ett pris från mig som jag delade ut på Klara K dagen för 2 år sedan.
gigi hamilton
Här ser ni sångerskan och artisten Gigi Hamilton mycket sötare i verklighet än på bild.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *