Ledig 3 veckor från franchiseföretaget

Jag är nu ledig från mitt franchiseföretag och då ska jag verkligen göra i ordning i mitt hem och kring mina 3 andra bolag.

Det gäller nu eller aldrig att få i ordning på allt nu när man är ledig. Var på ett hotell i Hammarby sjöstad som är Sveriges miljonär tätaste stad. Träffade en redaktör för en tidning och en kille som endast jobbar med digital marknadsföring.

Veckans schema

Tisdag – eventuellt åker till Stockholm för skönhetsbehandling

Onsdag -tar emot en författare och konstnär som åker från Borås till Uppsala för att träffa mig.

Torsdag– Digimatic möte och kommer även att ha med mig en gäst från Stockholm då vi går in i en helt ny bransch också. Digimati är ett av mina bolag som egentligen heter Digimatic Partners AB då vi är 5 delägare. Jag är VD och vår vision är att starta en portal med alla sociala medier i ett.

Ska försöka klämma in ett möte till denna vecka med en tjej som vill samarbeta och än vet jag inte riktigt vad det handlar om. Vi har träffats förut, men jag minns inte var och vem denna tjej är så det ska bli väldigt spännande.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *