Panos Emporio beach party & Uppsalavimmel (parodi)

Snart kommer fler bilder av Panos Emporio Beach party som jag var inbjuden till.

Fler bilder kommer bl.a bilder på massor av kändisar som också var inbjudna. Jag är inbjuden till alla kändisfester i Stockholm och hinner ej gå på alla. Jag har börjat varva ned det här med festerna. Hade jag bott i Stockholm skulle jag inte missa en enda för bloggens skull. Eftersom jag får åka från Uppsala så hinner jag inte.

Uppsala den döda staden

Uppsala är ett dött stad gällande event fast att de är Sveriges fjärde största stad. De brukar ha något som heter Uppsalavimmel här och då brukar de nominera olika människor som är en del av inredningen på olika uteställen utan funktion. Vad jag menar med att de nominerar folk som är ute och roar sig fast att de inte har någon annan funktion än just att gå ut och dansa. De är ute på pub, cafe så ofta att man tror att de är en del av inredningen till slut. De är varken några entreprenörer, grundare av något eller kända influencer. Det är folk som existerar för att de helt enkelt existerar utan att någon vet varför. Det är hur Uppsala fixar sina event. Nästa gång kommer de säkert nominera en som alltid solar på samma plats i Svartbäcken sedan 30 år? Ja, hur dessa festfixare i Uppsala tänker förstår jag inte, men de borde ge sig ut på event i Stockholm så att de bygger upp lite nätverk och kunskap. Snart kommer de även nominera en katt eller hund som har många vänner på Facebook. Sedan får man se hunden och katten på Birger Jarl där de brukar ordna sina event. Lycka till Uppsala det är som om man skulle guldbaggenominera en statist från en någon som har varit med i en pjäs från gymnasiet och tro att man nu har att göra med en riktig skådespelare. Gör ni era event för att gå i konkurs eller göra vinst?

Ni nominerar 3 bloggare fast att Uppsala har 1500 bloggare och ni bjuder inte ens in alla de bloggare som finns i Uppsala, hur tänker ni?  Ska de 3 bloggares kompisar rösta tänkte ni? Vill ni inte ha folk som sedan sprider detta i sina sociala medier? Vad är eran policy kring detta hur tänker ni?

Tackar vet jag i Stockholm så är de största bloggarna, största kvällstidningarna och de mest aktuella kändisarna inbjuda på de event jag befinner mig på. Jag går bara på event som skrivs i media. Alla de event jag blir inbjuden på kan ni läsa om i SE & HÖR, Damernas värld, Hänt Extra mm.

panos emporio
panos emporio
panos emporio
Trevligt par tjejen heter Shilan och är make up artist. De var också gäster hos Panos Emporio.
panos emporio
Här ser ni grundaren Panos Papadopoulos som är grundaren av Panos Emporio. Här tillsammans med mina gäster Janet och Sibel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *