Tips på meditation som verkligen fungerar

En gång i tiden fick jag lära mig av en bekant att man kunde bli mer andlig om man drack lite vin.

Jag provade att dricka lite vin för att se om det fungerade. Jag drack då bara ett halvt glas och det räcker gott och väl för att det ska fungera. Sedan kunde jag förutse exakt vilka sidor i en bok som min brorsdotter hade noterat extra i en bok om människans evolution.

Nedan ser ni andra sätt man kan varva ned och bli andlig av. Jag läser just nu nedan böcker:

 1. I Stefans namn av Stefan Alldén När jag träffade Stefan mötte jag en ren och medveten själ med ett sargat förflutet. Att höra hans svårigheter och den utvecklande resa han gått igenom, fick mig att inse att han har förstått något viktigt för mänskligheten och är något som ingen annan är. Det han har mött i sin ensamhet är mer än de flesta klarar av under en livstid och samtidigt stå stark kvar på denna jord. Och den bok du nu håller i din hand är en sann skildring om en människa vars visdom tar dig till helt nya dimensioner. Den vänder upp och ner på vår uppfattning om själva verkligheten och lämnar ingen av oss oberörd.Erika Andreasson

Detta är Erikas egna ord gällande boken. Jag själv kan inte rå över om jag hela tiden tror mer om attraktionslagen. Jag tror inte att man växer genom svårigheter. Svårigheter här i livet är för mig något vi människor egentligen inte behöver uppleva. Vi upplever dem för att vi drar till oss dem genom vårt undermedvetna. Vad är det för vits att lida? Jag har lidit också genom livet, men vad har det givit mig? Det har inte givit mig något därför har jag också upptäckt lagen om attraktion. Jag måste inte lida en enda sekund mer i livet. Det är meningen att jag ska leva lyckligt resten av mitt liv precis som i sagorna. Jag vill heller inte trampa någon på tårna för varenda tå i denna värld är värdefull för mig oavsett vem den tillhör.

 1. Den digitala barnvakten av Patrik Wincent Vi har alla sett ettåringar som ännu inte lärt sig att tala, men som kan starta en iPad eller mobiltelefon med fingret. De vet redan vad de ska göra för att skapa en aktivitet som ger snabba belöningar.

Jag har sett att när en man är med sitt barn så håller barnet alltid i en mobiltelefon. När en kvinna är barnvakt så verkar barn inte ha mobilen lika ofta i handen. Kanske har jag fel eller så råkar jag bara möta på män som ger sina barn mobilen för att slippa själva vara engagerade. Har även börjat skumma i denna bok för att få en uppfattning varför alla barn numera kan hantera mobilen bättre än något annat i livet.

 1. Bli framgångsrik på nätet – genom att gräva där du står

  Hur långt måste man gå för att lyckas på nätet?

  Inte långt alls. Det räcker med att du stannar i dina egna kanaler för att bli framgångsrik på din webbplats eller i din nätbutik. Det är det bästa rådet du kan få av författaren och föreläsaren Christer Pettersson, aktuell med sin handbok Gräv guld i dina egna kanaler. Just nu håller jag på att läsa denna bok för att få fler tips på hur jag kan växa som bloggare. För mig är det ett mysterium hur man växer och även om jag läser mig till kunskap så känner jag att det inte är hela sanningen på hur man växer. Jag ska i varje fall läsa ut hela boken och hoppas på att jag då kommer på nya idéer. En gång i tiden sa en transmedium till mig att jag adlrig kommer att växa genom att läsa böcker. Trots de budorden fortsätter jag att läsa alla böcker som skickas till mig som bloggare.

  När jag läser så passar ett glas vin till läsningen

 2. Pasqua Chardonnay Grillo – ett ekologiskt vän-vin att njuta av när du läser
  Det fungerar bra ihop med lättare rätter med fisk och skaldjur, som till exempel pasta alle vongole. Pasqua Chardonnay Grillo gjorde jag vitvinssås av och det blev supergodd.
   
  Vinet är torrt, friskt och fräscht med bra fruktighet och fin balans. Doften är fruktig med inslag av melon, persika, päron och toner av mandel samt citrus. 
  Vinet är gjort på druvorna Chardonnay och Grillo som odlats ekologiskt på västra sidan av Sicilien.
   
  Pasqua är ett av Italiens största familjeägda vinhus och har odlat druvor och producerat viner sedan år 1925. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *