När bloggare blir bjudna på alkohol

Vad händer när bloggare blir bjudna på alkohol? Jag har inte druckit alkohol under min uppväxt så jag vet inte hur jag skulle reagera om jag drack mig full i vuxen ålder.

Jag väljer därför aldrig att dricka så mycket för jag har inte en sådan stor erfarenhet av hur alkohol kommer att påverka mig. När jag går på olika kändisfester, bloggevent mm så bjuds det alltid på alkohol och då brukar jag dricka välkomstdrink och sedan den drink man får via sin biljett. Sedan brukar det vara bra för mig. Jag kan säga att jag aldrig i mitt liv har varit berusad.

bloggare alkohol
Hur reagerar bloggare på alkohol som bjuds på alla event?
blogg statistik
Med svägerskan Sibel var vi på en liten pub på Sveavägen. Hon driver nämligen en amerikansk butik som heter American Giftstore according to Charles precis mitt emot Handelshögskolan i Stockholm Värt ett besök om du är en gottengris.
När bloggare blir bjudna på alkohol
Mitt på ljusa dagen drack jag en klunk av Smirnoff med en wienerbröd till. Den smakade inte alls alkohol utan var det absolut godaste jag någonsin i mitt liv hade druckit. Obs detta är ej reklam för man får ej göra reklam för alkohol utan detta är privata bilder och upplevelser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *