3D ögonbryn make-up bästa klinik

3D ögonbryn make-up är det snyggaste man kan göra för sina ögonbryn. Fast då gäller det att följa instruktionerna till punkt och pricka.

När jag gjorde 3D ögonbryn make-up insåg jag inte hur viktigt det är att verkligen följa instruktionerna. Jag har förut gjort detta två gånger och på andra kliniker och ingen av de som behandlade mig talade om vikten att ögonbrynen ej bör komma i kontakt med vatten på 8 dagar. Här på Shama kliniken har man jobbat med 3D ögonbryn make-up i 30 år och vet hur viktigt det är att det verkligen inte får komma i kontakt med vatten. Man bör stryka vaselin morgon och kväll första 8 dagarna.

Ni vet väl om att Shama kliniken har landstingsavtal dessutom även med akademiska sjukhuset i Uppsala. De har även avtal med Karolinska Sjukhuset. Därför kan ni vara säkra på att ni är i goda händer. Har du fula ärr så kan du söka remiss via din vårdcentral.

Mullbär i Aten och Panos Papadopoulos grundare av Panos Emporio

Gott folk jag är fortfarande i Aten på semester och vill söka upp färsk mullbär. Sedan har jag planerat att besöka djurparken i Aten om det finns något. Jag skulle egentligen ha ett telefonmöte med Grundaren Panos Emporio nämligen Panos Papadopoulos. Jag har ett mycket spännande projekt tillsammans med honom. Oj inte bara ett projekt utan har planer på två olika projekt. Har nyligen varit på hans event på båten Patricia bilder kommer upp snart. Jag är verkligen en lyxtjej i lyxförpackning gör bara det jag mår bra av utan några måsten. Jag är inte född för att göra några måsten har jag precis upptäckt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *