Skip to content
Veckomagasinet

Därför säljer Blondinbellas Flattered dåligt

Jag driver Franchiseföretag i anslutning till en modegalleria och därför är inbjuden på att fest och mingla med resten av tjejerna som också jobbar här.

Nedan ser ni tjejer som jobbar på Make up Store och Rizzo som säljer skor. Rizzo hade bl.a Isabella Löwengrips Flattered och numera så ser jag inte att de säljer dem. Som jag skrev tidigare så är priset för dyrt för ett par inneskor att kosta nästan 1 000 kr. Detta är vad man knappt betalar för utomhusskor så hur skulle folk betala det för ett par “tofflor”. De ska högst kosta 600 kr om det ska gå runt enligt mig.

Jag brukar ha god känsla för business då jag är chef över mig själv i alla mina 3 bolag inklusive 2 bloggar jag driver.

bloggevent
bloggevent
flattered
bloggevent

Tidigare i år köpte jag ett par loafers i modellen Alexandra från Flattered som jag varit så nöjd med, så bekväma, snygga och bra kvalitet. Ofta tycker jag att denna typ av sko tappar formen men dessa har hållit så bra. Så när jag såg de här sandalerna visste jag att jag bara måste ha de. Älskar Flattereds fina skokartonger och skopåsar, det är verkligen lyxigt att få hem ett sånt här paket i brevlådan.

Jag köpte de i svart mocka men hade inte tackat nej till de gula eller rosa också. Guldknappen är en så snygg detalj som gör att sandalerna känns lite mer uppklädda. Kommer användas flitigt på stan och jobbet i sommar och kommer även få följa med till Frankrike i september.

Idag visar sig Stockholm verkligen från sin bästa sida och jag började dagen med en morgonrunda. Så skönt att vara igång igen efter att ha gått och jobbat på ett virus i stort sett hela maj. Även en perfekt dag för att inviga mina nya sandaler. Ha en fin dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *