Skip to content
Veckomagasinet

Löshår till hårresandepriser

Visste ni att en av dom mest googlade sakerna inom hår är om löshår? Därför tänkte jag berätta om en sajt som innehåller mängder information om det.

Nämligen Hairextensionsguiden som är en oberoende faktasajt om löshår och hårförlängingar.

Visst ni att om man går på salong och gör en hårförlängning där med salongslöshår så betalar man många gånger för att sitta deras fina adress. Det är därför en hårförlängning kan gå loss på över 8000kr! Men det finns ett väldigt smart sätt att fortfarande få gå på salong och få sin hårförlängning isatt av ett proffs och det är genom att handla sitt löshår online och ta med till en salong. Dom flesta frisörer brukar ha en timarvode på runt 800kr/h så tar du med ditt egna hår och betalar för 3 timmar så kan man spara in en hel del pengar.

Just nu så listar Hairextensionsguiden rabatter på löshår som gör det blir ännu billigare för dig. Vad sägs om att köpa ditt löshår till utförsäljning?

Just nu så listar Hairextensionsguiden rabatter på löshår som gör det blir ännu billigare för dig. Vad sägs om att köpa ditt löshår till utförsäljning?

Man kan ha hur dyrt hår som helst men ändå kan det trassla, vet ni varför? Jo jag ska berätta varför, när man väljer att ha långt hår med löshår behöver man även investera i bra hårvård för löshår. Ett tillsatt hår får inte samma näring från hårbotten som ditt egna hår, genom att ta hand om sitt löshår kan man ha det i flera månader.

One comment on “Löshår till hårresandepriser”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *