När man hör att LCHF är bluff!

Jag har hört att LCHF är bluff, men jag tror inte på denna metod tyvärr.

Jag har fått veta av min läkare att människor som kör strikt LCHF har fått problem med sina kolesterol värden trots att de är normalviktiga. Jag själv har gått upp i vikt sedan jag gick på metoden med LCHF. Jag klarar mig inte med att äta så mycket fett och tro att jag på det ska kunna gå ner i vikt. Jag behöver verkligen då och då få i mig en rejäl stor god pizza.

Jag åkte med kollegan Miss Jennie till en pizzaria i Svartbäcken och åt nedan goda pizza. Orkade inte äta upp hela så jag tog med mig hälften hem. Sedan åt jag den aldrig så jag slängde den.

lchf bluff

Jag har varit i Fjällnora med mina syskon och åkt kanot båt där man själv paddlar. Vi möte på nudister på vägen som inte hade ett gram skam i kroppen. De låg verkligen och solade med helt särade ben. Jag fick en chock då jag aldrig förut mött på nudister i Uppsala.

På kvällen så bjöd jag hem min andra bror och hans sambo på fisk, potatis och romdressing. Potatisen hade jag rullat i pesto och fisken hade jag panerat.

Ett svar på ”När man hör att LCHF är bluff!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *