Nu är jag VD för Digimatic Partners AB

I lördags var jag på min första bolagsstämma för Digimatic Partners AB för att göra en aktiebok och val av styrelse.

Jag blev vald som VD då jag är spindeln i nätet och är den som har fått ihop styrelsen och startat idé om bloggportal. Det föll sig naturligt att jag blev vald som VD så har jag ansvaret att vara The Doer den som gör att allt sätts i rullning.

Jag har aldrig förut provat Bloody Mary och i dag fick jag prova den som kalldryck. Jag tror att den ska vara väldigt nyttig då den är baserad på tomater. Fast denna var alkoholfri. Vi åt även smörgåstårta, morotskaka och den lilla kakan som ni ser bredvid kaffekoppen.

Samt så drack vi mängder av Basilur kvalité té direkt från London.

2 svar på ”Nu är jag VD för Digimatic Partners AB”

  1. Vad spännande och roligt. Grattis!
    Tomater är nyttiga! Men jag har aldrig lärt mig varken den alkoholhaltiga eller utan alkohol. Tycker bäst om tomater som de är.
    // Carina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *