Jag är en kunglig rådgivare

Hur trevligt är det inte när författare och skådespelare ringer mig för att fråga om hur de ska bete sig när de träffar kungligheter? Detta har gjort mig till en kunglig rådgivare åt alla som är på väg att träffa kungahuset.

Jag får då och då samtal från offentliga personer som är på väg att träffa någon ur kungafamiljen. De har då frågor om klädval och vad som är tillåtet och inte tillåtet när det gäller möte med kungligheter.

Jag brukar alltid ge ett god råd är att är du man ska du alltid ha kostym på dig så att du smälter in. Är du kvinna så sätt inte på dig kläder med paljetter för du ska inte heller sticka ut för mycket. Samt rådgör alltid med ansvarig pressansvarig för mötet om det är något du undrar över. Jag är mycket duktig på klädkoder inför dessa möten då jag har varit på massor av kungamöten i mitt liv.

Roligste frågan jag har fått om kungahuset

En mycket lustig företagare frågade mig om någon i kungahuset kunde ställa upp i hans reklamfilm. Jag förklarade att de inte ställer upp om det är ett vinstdrivande företag så länge företaget inte bidrar med pengar till någon stiftelse som någon i kungafamiljen är beskyddare av.

Detta visste du inte om drottning Elizabeth den 2:a

Visste ni om att drottning Elizabeth aldrig besöker offentliga toaletter. För att hon ska besöka en toalett så måste hennes betjänster byta toalettstol innan hon sätter sig på dem. Känner du också att du är kunglig och vill ha en egen toalettsits som du tar med dig överallt?

Besök gärna hemsidan som heter Ifö som har lättstädade toaletter. För då kommer du även att överträffa Drottning Elizabeth i dina toabesök. Detta är också en etikett regel om du vill vara som kungligheterna.

Lycka till önskar Hertiginnan af Uppsala

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *