Har du hört talas om té provning?

Té provning med finaste teerna från London. Jag och min styrelse för Digimatic Partners AB har haft besök från England. Grundaren av Basilur Tea som är brittisk hovleverantör.

Vi bjöd in en té expert som kunde hålla en té provning med oss där vi fick prova den finaste té kvalité någonsin. Han är grundaren av Basilur och heter Sheikh Aliur Rahman. Från detta märke så dricker även prins Charles av England sin Earl grey varje morgon. Märket är helt enkelt en kunglig hovleverantör dessutom. Denna Sheikh är morbror till en av mina delägare i företaget Digimatic Partners. Den enda som fattas på bilden är min delägare Ulf honom träffade vi senare på kontoret när vi började med vår té provning.

Vi fick först föreläsning om hur man plockar té. Kvalité på té innebär att man plockar téet högt upp på berget där den är närmast solen. Visste du att de téblad som plockas högt upp har mer antioxidanter och ger inga missfärgade tänder.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *