Besök hos Google i Stockholm

Jag fick en inbjudan av Google i Stockholm att delta i ett workshop för att bli nästa Youtube stjärna.

Vi fick lära oss mycket om hur man bygger upp en youtube kanal. Det var mer för nybörjare som inte ens har startat en kanal så det var mycket bra information. Det jag saknade på kursen var att de borde gå igenom SEO för youtube. För hur kommer det sig att vissa klip finns som förslag på youtube och andra glöms bort? Hur gör man för att få fler träffar på youtube? Allt detta borde de också ha tagit upp i sin workshop.

Hoppas de har fler kurser där de går igenom det som jag önskar att de kunde ta upp mer.

google kontoret

Janet Sandberg är författare och följde med mig på detta.

event google

tjäna pengar på sociala medier
Här ser du hur mycket man tjänar på olika sociala medier.

2 svar på ”Besök hos Google i Stockholm”

  1. Det är ju tur jag kan hur man gör seo på youtube, youtube analytics, hur man tjänar pengar, gör intro inställningar. Faktum har jag studerar YouTubes kursmaterial men tror jag har kvar en best praktiks som jag skrev en gång till ett företag! Ska visa dig 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *