Hjälp söker skräckfilmer

Kan någon trevlig person vara snäll och hjälpa mig med skräckfilmer? De filmer som jag gillar inom skräck är The Others och Sjätte sinnet.

The Others

The Others är med Nicole Kidman där hon och hennes 2 barn lever i en herrgård. Barnen är rädda för spöken och de tål ej dagsljus. En sådan skräckfilm med överraskande slut är något jag gillar. Det får absolut inte handla om mord, blod eller en zombie som är omöjlig att bli av med.

Sjätte sinnet

Sjätte sinnet är med Bruce Willis där han spelar en psykolog. Det kommer en liten kille till honom som får för sig att han ser spöken. Han säger att spökena vet ej om att de är döda. Även här är ett överraskande slut och det är vad jag gillar när det kommer till skräckfilmerna.

Nedan en kort spökhistoria

Matilda var på besök hos en släkting som hade en stort gods i Skåne. På kvällen berättade man spökhistorier och Matilda hade svårt att sova på natten.
Hon tog sig en promenad bland alla rummen och plötsligt mötte hon en äldre herre.
– Jag har svårt att sova, förklarade Matilda, som blev generad för att hon vandrade omkring mitt i natten. Dom säger att det spökar här.
– Prat, svarade den mannen. Jag har gått omkring här varenda natt i mer än trehundra år och aldrig har då jag sett något spöke!

Ett svar på ”Hjälp söker skräckfilmer”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *