Skönheten och godheten ligger i betraktarens ögon

Folk kan tycka olika gällande konst. Vem bestämmer vad som är konst?

Jag tycker att nedan godis groda med krona är en superfin konst. Skönheten ligger i betraktarens ögon.

Vi alla uppfattar människor olika också. En person jag anser är god är kanske för någon annan något helt annat. Om jag känner att en person vill ha en relation på sina villkor så har jag svårt för att bemöta sådana. Jag måste stå upp för mig själv för ingen annan kommer att göra det. Om jag står upp för mig själv och visar att jag har självrespekt så kommer andra också att respektera mig. Om jag accepterar en människa på bara deras villkor visar jag att jag inte respekterar mig själv. Jag ska leva med mig själv i 100 år och då vill jag också respektera mig själv. Jag respekterar andra också men det får inte bli bekostnad av mig själv.

 

groda krona
En bild med godisgroda och krona är verkligen en konst.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *