Tack vore bloggen lever jag lyx

Då har man varit på årets Stockholm Beauty week 2017 och fått massor av bag fyllda med goodiebags. Ni kan se goodiebagsen längre ner.

Har man en stor blogg som jag har så får man massor av skönhetsprodukter och skönhetsbehandlingar värde flera tusen kronor. I februari detta år räknade jag ihop att jag hade fått skönhetsbehandlingar från olika skönhetssalonger av ett värde på 45 000 kr.

Jag har inte alltid tid med behandlingar, resor mm utan jag tar allt i tur ordning när det passar mig. Jag kan leva ett liv med bara glamour och resor fast jag är inte där i livet just nu.

Man blir verkligen inbjuden till allt och man hinner inte med allt. Jag är också just nu i en position där jag känner att jag behöver sakta ner farten på livet.

Stockholm beauty week 2017
Stockholm Beauty week var tre våningar hög. Helt osminkad gick jag till årets Beauty week.
reserol
Här med Magnus från varumärket Reserol. Jag blev även inbjuden av EM event på Reserol vip kväll, men kunde inte. Jag har bestämt mig för att ta det lite lungare denna termin och avstår från många kändisfester och pressinbjudan. The world will understand. Mår inte så superbra just nu. Känner en otrolig stress för att hinna med massa annat och det tar kål på mig.
reserol stockholm beauty week
Detta är Reserol stånd
goodibag sibel
Sibel följde med mig och fick massa information om produkterna. Även hon hade med sig en massa goodiebag efter besöket.
loelle
Skönhetsprodukter från Loelle som jag förut har samarbetat med.
glossybox
Från Glossybox fick jag också massa produkter i från.
face
Jag gillade lavendel handtvålen väldigt mycket
Stockholm beauty week
Stockholm beauty week

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *