Vinn filmer från Twentieth Century Fox Home Entertainment

Nu lottar jag ut 4 stycken 2 DVD och 2 Blu Ray av filmen Dolda tillgångar (Hidden Figures) så du får fritt välja vilket format du vill ha.

Tävlingsregler: Dela detta inlägg på Facebook, instagram (hashtagga #veckomagasinet) eller blogga om det så är du med och tävlar. Glöm ej kommentera i inlägget för jag väljer ut 4 lyckliga vinnare.

Fakta om filmen Dolda tillgångar

OLDA TILLGÅNGAR är den fantastiska berättelsen om Katherine Johnson (Taraji P. Henson), Dorothy Vaughn (Octavia Spencer) och Mary Jackson (Janelle Monae). Tre briljanta kvinnor som jobbade för NASA och var hjärnorna bakom en av historiens största projekt, John Glenns uppskjutning i rymden. Det var en fantastisk bedrift som återgav USA sitt självförtroende och inspirerade resten av världen. Trion krossade alla köns- och rasbarriärer och blev en inspirationskälla för kommande generationer att drömma stort.

filmen Dolda tillgångar (Hidden Figures) som var Oscarnominerad till Bästa film.

 

8 svar på ”Vinn filmer från Twentieth Century Fox Home Entertainment”

  1. Denna fantastiska film ( på DVD ) om dessa fantastiska kvinnor – önskar jag bli ägare till !! Jag gillar och delar på Facebook ! Hoppas på tur , för det vore kul !

  2. Blu-ray -älskar oscar belönade och nominerade filmer för de är alltid bra det bäskta kvalitetsmärket som finns är Oscars nomineringar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *