Uppdatering valborg i Uppsala

Jag kommer att jag jobba fram till kl 17.00 på ett nyöppnad ställe i Uppsala som jag är delägare av.

Jag kommer även i dag förmodligen träffa den hemlighetsfulla killen utan hemligheter då han befinner sig i Uppsala. Han är hemlighetsfull för det finns inget man kan hitta om honom på nätet och han vill inte vara med på bild. När man väl lär känna honom så finns det inga hemligheter utan han berättar gärna allt om sig själv. En drivern entreprenör är han som jag ser fram emot att få träffa för andra gången i mitt liv.

valborg uppsala
Nu sitter jag här och väntar på mina vänner och ni bloggläsare är också välkomna. Slottsbacken i Uppsala sitter jag i skrivandets stund. Tog med mig vin som jag har fått hem via bloggen och resten står mina vänner för.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *