META MEDICIN HEMLIGHETEN BAKOM CANCER & SJUKDOMAR

Janet Sandberg driver bloggen Janets Beauty och där skriver hon i dag om meta medicin.

Janet är en vän som brukar följa med mig på olika event som jag blir inbjuden till. Henne blir jag väldigt inspirerad av. Just nu är Janet inne på det här med meta medicin och även tipsar om kurser man kan gå som hålls av Susanne Billander. Ni kan gå in på Janets blogg och läsa mer om meta medicin och vilka kurser som finns för dig som är intresserad av din hälsa.

Vad innebär Meta medicin?

Meta medicin innebär att många av sjukdomar har sin grund i olika trauman. Det är väldigt intressant koppling mellan psyket och sjukdomarna. Vill ni veta mer så kan ni gå in på Janets blogg och läsa mer.

  1. Ta del av första lektionen i META-Medicin On-line utbildningen gratis (1 h 18 min).
  2. Förstå vad din intelligenta kropp berättar för dig genom att bli medveten om den bio-logiska kartan över organ-hjärna-sinne.
  3. I första lektionen blir du medveten om hur fysiska symtom startar i kroppen, samt de två faserna i en sjukdomsprocess. Lär om kroppens tecken på att du är i konfliktfas eller i återhämtningsfas. Många symtom, som vi kallar sjukdomar, uppkommer när kroppen läker sig själv!
  4. Ta del av läkningshistorier.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *