Privata bilder av kronprinsessan Victorias hem

Jag har nu privata bilder på kronprinsessan Victorias hem på Haga slott i Solna.

Jag är mer nyfiken på inredning och mat än kända personer. Om jag besöker folk i deras privata hem så lägger jag stor vikt på deras inredning precis såsom jag nu har gjort hos Victoria.

Haga slott har stått tomt väldigt länge och det är nog mer därför media har fått mer insyn i deras privata hem än på länge. Det är inte varje dag man besöker kronprinsessan Victorias hem på Haga slott.

In till varje stor sal finns en innerdörr och det är något jag saknar hemma hos mig. Jag har ingen innerdörr till köket. Det finns inget värre än när man har lagat mat och vill vädra hela köket så kan man inte. För man vill vädra och stänga innerdörren så att det inte blir kallt i övriga hemmet samt att os inte sprider sig.  Hos GKDOOR kan man beställa riktigt fina innerdörrar.

De producerar och tillverka samtliga dörrar själva. Deras dörrar har fin kvalité och håller väldigt länge.

3 svar på ”Privata bilder av kronprinsessan Victorias hem”

  1. Hei,
    Tittel på toppen av artikelen er misvisende. Dette er nok ikke Victoria’s hjem. Men representasjons delen av slottet hun bor i. Hvis dette var hennes privathjem, da synes jeg synd om henne og barna hennes.

  2. Kul att se! Skulle vara roligt att se lite mer hur de bor, inte representationsrummen utan där de liksom käkar frukost och tittar på tv. Haha! Fast förstår ju att de vill kunna behålla något för sig själva 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *