Gissa vilket program jag deltar i?

Nu har jag blivit intervjuad och inspelad igen. Kan någon klok person gissa vilket tv program som jag kommer att delta i?

Vad tror ni intervjun handlade om? Jag kan ge era några ledtrådar. Den ledtråd ni får av mig är att jag är entreprenör och driver 2 företag så vilket program har jag blivit intervjuad för tro ni?

Valborg snart!

I dag ska jag jobba hemifrån igen för på söndag börjar jag att jobba sista april dessutom. Det är snart valborg i Uppsala och jag ska absolut inte vara utomhus utan då jobbar jag inomhus.

affärsängel

Ett medim som verkligen ser in i framtiden

I dag ska jag få gäster kl 19.00 och har lagat god mat åt dem. Sveriges bästa medium ska besöka mig. Som bloggare har jag provat massor av medium och det är en jag har fastnat rejält för. Med jämna mellanrum ca 1-2 gånger i månaden så anlitar jag henne.

Attraktionslagen och medium

Hur hänger det ihop med attraktionslagen och medium? Om du tror blint på det som ett medium säger så sker det. Du bör veta att du alltid har ett val så dina val är mer avgörande än vad ett medium säger. Min medium som jag anlitar vägleder och varnar så att man inte gör dumma misstag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *