Därför är jag emot nya coca cola flaskan

Visste du om att vi människor är på väg att förstöra vår jord till den grad att det snart inte finns en ren yta att bo på?

Många människor försöker värna om miljön, men det är långt i från allihopa. Vi borde satsa mer på det som är bra för miljön. Även stora företag har börjat strunta i miljön och gömmer sig bakom hyckleri. Ett av de företagen jag anser borde skärpa sig rejält är coca cola. Hur kunde de byta ut sin pant coca cola till en flaska som inte går att panta? De talar om att man kan återanvända den, men hur många människor kommer att respektera det? Folk kommer att slänga flaskan för den har inget värde. Om fabriker vill att en flaska kommer tillbaka så bör de åter sätta in pant på sina flaskor.

Varenda flaska som har pantvärde hittar hem igen. Varenda flaska utan pantvärde försvinner till ca 75 %. Tro det eller inte men siffran är så pass hög.

Därför är pantflaskor mer miljövänliga

Tänk en varm sommardag helt utan luftkonditionering så blir du så där rejält törstig. Du dricker något kallt och sedan slänger flaskan. Det finns folk som tittar i soptunnor och letar efter pant för att panta tillbaka och tjäna en hacka. Tror ni de plockar upp en vanlig flaska som inte har ett pantvärde? Nej det gör det inte. Detta innebär att även om du inte tycker en krona är värt och slänger flaskan med pantvärde så kommer någon annan efter dig och plockar upp den för att tjäna en hacka. Om du vill dricka mindre sött så kan du satsa på en luftkonditionering från Temperatur nedan kommer mer info om företaget.

Jag köper alltid cola i pet flaska för att det går att panta dem punkt slut! Nu kan du bidra till miljön på annat sätt än genom coca cola. Du kan göra en stor insats för miljön genom att använda dig av värmepumpar, installationsmaterial och tillbehör av hög kvalitet för ruskigt lite pengar. Detta kan du göra hos Temperatur.

Denna sommar kommer bli mycket varm så passa på att även investera i en luftkonditionering samtidigt som du värnar om miljön. Fast hur lätt är det nu när det snöar i april? Fast det har snöat förut också i april när jag var barn. Därför ska du veta att när vintern är hård och kall så blir sommaren väldigt varm. Så passa på nu och köp en luftkonditionering för din butik, skola och hem. Du blir dessutom en bra förebild för dina elever om du lyckas få in en luftkonditionering från miljövänliga Temperatur företaget.

 

Ett svar på ”Därför är jag emot nya coca cola flaskan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *