Hur jag går ner i vikt just nu

Det är så sant att man blir vad man äter för det har jag nu fått bevis för.

Man kan inte ta blodprover för att kolla varför man är överviktig. Man går endast upp i vikt om man helt enkelt äter fel eller äter för mycket. I mitt fall så handlar det om att jag äter för mycket. Ni ska veta att jag har varit hos endokronologen och gjort massor av prover. Precis som vilken människa som helst så har jag också funderat på varför jag har svårt att gå ner i vikt. Jag har velat ha en medicins uttlåtande.

Alla prover visade normalt utom D vitaminet som jag har brist på. Nu har jag i varje fall lagt om min kost. Jag äter hur mycket jag vill till frukost sedan äter jag inga fler måltider. Vad jag gör är att äta något riktigt litet så att jag inte svälter, men jag äter mig aldrig mätt. Det kan räcka med 2 kakor till lunch och sedan något litet mot kvällen. Jag bryr mig inte vad jag stoppar i mig bara det är något litet. Fast jag äter en rejäl frukost med både bröd, frukt, grönsaker och kaffe utan mjölk. Mot kvällen dricker jag kaffe med mjölk.

Jag har ingen aptit på kvällarna utan är som mest hungrig på morgnen därför passar denna diet mig just nu tills jag hittar något bättre. Faktiskt så hjälper detta mig just nu att går ner i vikt snabbt. I går såg jag på mina vänner medans de åt en stor middag. Jag hade sådan bra samvete av att inte delta i deras måltid. Jag kommer annars inte att går ner i vikt om jag skulle äta med dem.

går ner i vikt
Min frukost äter jag på Moe Joe’s som finns både mittemot Sankt persgallerian och inne på Svava Gallerian.

Ett svar på ”Hur jag går ner i vikt just nu”

  1. Gäller hitta sin metod som funkar, ett bra knep är att inte äta överdrivet på kvällen för under natten behöver man ingen mättnad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *