Nästa fredag börjar jag ett nytt jobb

Nästa fredag så börjar jag jobba på mitt nya jobb. Det kommer att bli spännande och se hur det hela har byggts om.

Jag driver även ett franchise företag i Uppsala som håller på att byggas om. Jag kommer vara ledig en vecka till och sedan blir det full fart. Jag trodde jag skulle få vila denna tid då jag inte jobbar, men det verkar som om jag inte fick mycket till vila.

Jag har kommit på ett bra sätt att gå ner i vikt och om jag lyckas med detta så kommer jag dela med mig av det i bloggen. Lyckas jag inte så vill jag inte ge er falska förhoppningar. Jag vill kunna ge er bra tips som håller.

odd fellow
Här ser ni mig i Odd Fellow palatset i Stockholm. Jag har ätit 3 rätters middag tillsammans med hovet informattionschef Margaretha. Jag kommer avslöja mer i framtiden varför jag åt middag med henne. Just nu behöver jag bara återhämta mig så att jag kan ladda batterierna på nytt.

Jag drömmer verkligen varje kväll och beroende på vad jag drömmer så vet jag var i livet jag befinner mig. Alltid när jag lämnar något bakom mig så drömmer jag om att jag äter lunch på den platsen. När jag vaknar är jag väldigt lättad. Jag har slutat drömma om att jag missar måndagar i skolan. Jag vet själv nu varför jag hade den återkommande drömmen under 10 år. Äntligen har jag vaknat till och tagit ansvar för hur mitt liv ser ut och vips försvann dessa drömmar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *