På väg mot 2 affärsmöten i Stockholm

I går var jag på utbildning från kl 10.00-15.30 för att sedan åka och hämta mina gäster med bil.

Jag hade sådan huvudvärk i går och fick ändå ta mig igenom denna utbildning. Utbildningen är till för att jag snart ska möta affärsänglarna som de kallar sig för. Nu är jag på väg till Stockholm då jag har två inbokade affärsmöten gällande bloggen. Utbildningen var intensiv eftersom jag var deras enda elev, vilket innebar att jag konstant fick anteckna och vara aktiv. Det gick åt mycket energi ska ni veta har aldrig kännt mig tröttare. Utbildningen handlar om mina två bolag Organic Investment AB och Digimatic Partners AB.

Ska bara få i mig frukost som ni kan se nedan för att sedan åka i väg med Sophie Renemar som är VD för Hera Hub Sweden. Jag ska även ge henne ett förslag som jag kommer att ta med henne på vägen. Jag har två bokade möten i dag. Det första mötet är i Huddinge och jag kan ännu inte säga vad det kommer att handla om då jag själv inte ens vet. Det andra mötet är på ett hotell som jag tror även driver en tidning.

Obs det är inte jag som ska äta båda mackorna för en av dem ska min svägerska äta. Detta är på Moe joe’s som finns i Svava Gallerian i Uppsala.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *