Inbjuden till Milano av Cabana Magazine

Jag blir varje år inbjuden till Paris Fashion Week och någon gång kommer jag ta mig dit för att få upplevelsen.

Jag var förra året inbjuden till Aten och fick både resa och hotell betalt för att marknadsföra den grekisk manlig modellen Steve Milatos som ni kan läsa om här.

Nu har jag även den 3 april blivit inbjuden till Cabana Magazine och detta är i Milano. Fantastisk spännande, men just nu har jag så många projekt på gång och dessutom behöver återhämta mig mellan varven.

Missa inte

Jag är även inbjuden av United International Picture pressvisning av
FAST & FURIOUS 8 i IMAX 2D. Jag ska om jag hinner besöka Mall of Scandinavia för att själv provköra en snabb bil som sedan ska delas på sociala medier.

Miss verkligen inte detta årets höjdpunkt!

Nu ska jag i väg på 3 rätters middag och få träffa hovet informationschef. Bilder kommer senare så håll utkik. 2 av mina väninnor plockar upp mig nu kl 10.00 för att vi ska i väg till en mycket fin byggnad som jag berättar mer om sedan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *