Detta visste du inte om bantningspiller

Det finns något dolt i bantningspiller som jag ska avslöja för er. Övervikt har massor av olika orsaker och den vanligaste orsaken är vad du äter och det andra är din sköldkörtel.

Många glömmer att vi är födda med olika värden gällande vår sköldkörtel. Det finns ett ämne som heter sköldkörtelhormon som vissa har lite lägre av och därav lägre ämnesomsättning. När jag var på besök på metabola kliniken för min sköldkörtel fick jag lära mig ett och annat av läkaren. Han berättade att läkemedlet levaxin ökar ämnesomsättningen, men ges bara om man har en underfunktion av sköldkörtel. Jag fick även veta att man på ett olagligt sätt också har levaxin i mindre doser i vissa bantningspiller och säljer det på marknaden.
Varför ens betala pengar för olika bantningspiller när man kan få det utskrivet gratis. Jag hade nu inga problem med min sköldkörtel. Det enda problemet jag hade var att jag saknar D vitamin och fick sådana tabletter utskriver. Orsaker till min brist kan vara att jag jobbar när solen är som högst upp och inte få i mig tillräckligt med D vitamin.
Nu behöver du inte ens gå till läkare för att kolla vissa tester. Det innebär inte att du inte ska söka sjukvård utan du ska kunna komplettera dessa prover med din sjukvård. En läkare kan alltid vara bra att träffa om du har stora avvikelser i din hälsa.
Företaget som har olika hemmateter heter Quicktest. De  har tester som kontrollerar följande: Graviditetstester, ägglossningstester, drogtester, klimakterie, järnbrist, prostata och sköldkörtel.
Hade jag vetat om dessa tester skulle jag aldrig bokat en tid för att träffa en läkare. Det ska vara enkelt och som en bekant till mig sa “om det är lätt då är det rätt”. Så detta är lätt, vilket innebär att detta är rätt sätt att undersöka sin hälsa på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *