Hans marknadsföring gjorde folk galna

Jag ska berätta om en kille som försökte sälja sina knivar genom att göra folk galna på kuppen. Han kunde sälja knivar online men valde att åka på snålskjuts.

Det var en gång en man som gjorde allt i sin makt för att marknadsföra sina knivar. Han sökte till ett program där de sökte folk som kunde ställa upp på en intervju. Intervjun handlade om att sammanföra människor som hade haft stora konflikter. Denna man som vi kan kalla för Max sökte in på detta program. Han kom överens med sin kollega att han skulle spela killen som han hade konflikt med och inte pratat med på flera år. Sagt och gjort satt de i studion och hans kompis kopplades in i drektsänding via telefon.

När hans kompis började prata och programledaren försökte medla mellan dem så avbröt Max henne hela tiden. Han svor åt sin “kollega” och visade upp en kniv som han påstod att kollegan hade huggit honom med. Kniven var helt ny i sin fina fodral så han ville bara visa upp kniven och marknadsföra den. Han började med att berätta hur kollegan knivhögg honom och gick sedan snabbt över till sin marknadsföring. Han beskrev kniven i detalj och närmade sig kameramännen för att folk skulle få en bättre bild av kniven. Då började programledaren förstå att han var fake och hade inte alls haft några konflikter. Hon ropade på vakter och i direktsändning blev han utkastad. Medan de kastade ut honom fortsatte han att demostrera sina knivar. Varför kunde han inte sälja sina knivar online som alla andra undrar man?

Knivar online i stället för att fake marknadsföring

Jag tänker inte gå ut i tv och påstå att jag har blivit knivhuggen för att marknadsföra nedan knivar. Jag vill ändå berätta om dem för att de är hämtade från den Japanska och Tyska knivkulturen. Hos dem finns allt inom knivar så du får nog själv gå in och titta utan att jag ska behöva gå ut i tv för att du ska se dem. Dessa knivar kommer från märket Masahiro och är tillverkade i Seki City, Japans bästa knivmarknad. Du hittar dessa knivar online vilket gör det bekvämt för dig att shoppa dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *