Drick 2 liter vatten och förbränn 400 kalorier

I går var jag på akademiska sjukhuset för att ta emot prins Daniel.

Nedan ser ni video som jag har spelat in under föreläsningen med prinsen.

Ni kan se bilder av mig och prinsen här. På föreläsningen fick jag lära mig att om du dricker 2 liter vatten så förbränner du 400 kalorier. Detta är något jag måste börja med dvs dricka mer vatten.

Man tror även att kriger i Syriet bröt ut pga av vattenbrist. De länder som inte har tillgång till rent vatten är de som har mest problem med övervikt. Det kan nog stämma för jag har lättare att få ner i vikt när jag dricker mycket vatten. Jag har både extremt lätt för att gå ner i vikt som jag har att gå upp i vikt. Så har det dessutom alltid varit för min del.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *