Konferens för store manager & spännande möten

Jag jobbar som store manager för ett franchise företag jag driver i en Galleria. Varje år brukar vi åka till ett slott med 3 rätters middag.

Förra onsdag var vi på butikschefsdag igen på ett slott med 3 rätters middag samt en fantastisk föreläsare jag snart ska berätta mer om. Jag är store manager för ett franchiseföretag i Uppsala och driver 2 butiker. Vår marknadschef skrev till mig och frågade om jag hade önskemål om var jag ville vara nästa år samt ge ex på olika föreläsare jag önskar.

En av föreläsarna jag önskade var en kvinna som jobbar digitalt och en man som är grundaren av tradera. Jag vill utvecklas när det gäller nätet och det digitala för det är här stora investeringar kommer att finnas i framtiden. Det finns även en plats i Stockholm som heter Ballbreaker som har roliga aktiviteter som bowling,
gokart,  konferenser och företagsfester.

Ett tips till från mig som bloggare:

  1. Ni borde samarbeta med olika event bolag så att ni samtidigt som ni har era konferenser även har olika tema på produkter som företag vill sponsra med samtidigt som de marknadsför sina produkter.
  2. Ni borde ansluta föreläsare till er verksamhet som ni kan boka in när folk som oss på gallerian behöver boka in en butikschefsdag hos ser
  3. Bjuda in ett medium en kväll till era gäster som kan hålla en trevlig seans.
  4. Ha en egen biograf för olika premiärer och bjud in kända och mediapersoner till era preimärer. För att kunna göra detta ska ni anlita en person som bara jobbar med press. Jag har flera sådana jag kan tipsa er om ni vill komma i kontakt med dem.
  5. Bjud in en känd person varje vecka som får bo hos er gratis bl.a bloggare, kändisar och andra personer ni vet syns mycket i media
  6. Sluta aldrig att tro på den enda lag som finns dvs attraktionslagen i allt ni tar i. Tror ni att det ni tar i förvandlas till guld så kommer det att förvandlas till guld. Lycka Till!

Missa inte!

Nu ska jag i väg och träffa prins Daniel och bilder kommer upp senare. Som fotograf kommer Anna Saletti från Stockholm för att närvara vid min sida.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *