Inbjudan till modevisning T stationen

Always room for fashion Även på de mest otippade tillfällen & platser.

Vi vill därför önska dig varmt välkommen till en modevisning på Centralhallen den 2 mars. Eftermiddagen bjuder på en exklusiv modevisning av vårens favoriter från alla de största och bästa varumärkena vi har på Best of Brands, och vem vet – kanske en överraskning eller två! När: Torsdag 2 mars Tid: 16:30 Var: Centralhallen, Stockholm Centralstationen

Det är Janne Siponen som har bjudit in mig till denna modevisning som jag tyvärr inte kommer att kunna gå på. Det finns inga sittplatser kvar för er som vill gå den utan det finns platser att stå på. Här kan ni se bilder av Janne när jag träffade honom på Panos 30 års fest då Panos bjöd in mig personligen till sin gala.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *