Jag har skrivit mitt livs längsta brev

Jag har hamnat i en situation just nu som är väldig knepig och behöver därför promota mig för att ta mig ur detta.

Jag har därför skrivit mitt längsta brev någonsin till en person för att marknadsföra mig och tala om för personen hur bra det kommer att gå för oss om vi samarbetar. Jag har också i dag svarat på några intervju frågor som en författare skickade till mig. Författaren ska ge ut sin andra bok och vill att jag skulle besvara frågor angående skönhet.

Nedan står jag vid en musikanläggning för att försöka skapa egen musik.

Just nu är jag i ett limbo där mitt företag har blivit fryst för att ägarskifte bör göras. Jag ska i varje fall på besök hos Drivhuset i morgon för jag ger inte upp. Jag ska göra det med eller utan någon partner i företaget. Jag talar om Organic Investment för just nu står jag helt ensam. Jag söker en delägare som ska vara riktigt duktig affärskvinna/affärsman. En dukig person ska vara tillgänglig och satsa 100 % på företaget.

idol tävling
Jag väljer själv ut vilka jag ska samarbeta med och dessa personer måste jag göra ett gott intryck på.

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *