Följer du tv programmet Bygglov?

Tv programmet Bygglov med överraskande gäster. Hur ni ansöker till tv programmet läs nedan.

Visste du om att du kunde ansöka om att få vara med i tv programmet bygglov. Du ska då ta bilder av din lägenhet dvs de områden du vill ha hjälp med. Du kan även spela in dig och din familj och sedan berätta hur gärna ni vill ha hjälp med er lägenhet.

De tar inte hand om våtområden som bad och toalett. Allt annat kan ni få hjälp med. Kan vara kul om du dessutom vill bli känd på kuppen och få din lägenhet renoverat. De behöver då även bild på hela din familj samt områden du vill ha hjälp med.

Jag hade gärna sökt till programmet om jag bodde i en bostadsrätt. Jag ska köpa lägenhet och då kommer jag troligen att ansöka om att få vara med i programmet.

tv programmet Bygglov
Här ser ni gänget bakom bygglov som går på tv 4.

Bygglov programmet handlar om snickare och inredare som reser runt hela Sverige och med sig har det utrustning för allt som krävs för flera ombyggnadsprojekt. De räddar på så sätt massor av bygg och renoveringsobjekt.

Gissa vem som ska vara med i tv programmet bygglov?

I ett av avsnitten får ni följa Luke Goodwin som jobbar för Australian Bygg AB i Göteborg.  I januari 2017 så kommer de att vara med i ett avsnitt av Bygglov på TV4.

Här ser du Australian Bygg ABs logga tryck på den så kommer ni till deras hemsida.

byggfirma
Byggfirma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *