Verklig historia hur ett par försökte spela överklass

Dessa par är inga jag känner personligen utan det är en historia som har gått från mun till mun. Detta par ville så gärna tillhöra överklassen när de hade blivit nyrika.

Jag kan inte beskriva hur de blev rika för då skulle folk börja känna igen historien. Jag kan endast förklara roliga saker de gjorde för att passa in i den nya överklassen som de själva tillhörde. De första de gjorde var att besöka antik butiker för att hitta en riktig gammal tavla. De hittade en tavla från ca 1700 talet på en man som såg relativ mäktig ut. Till folk sa de att mannen på bilden var deras farfars far. Här kände de att nu började de minsann tillhöra överklassen. Vad de hade missat var att personen på tavlan var redan farfars far till en väldigt känd familj i London. Så detta kom snabbt fram att de inte hade någon som helst anknytning till mannen på bilden.

Efter ett tag började detta par gå några kurser i jakt på Medborgarskolan för att visa att de var uppväxta med denna sport. När de inte klarade av de började de spela golf. De köpte alla dyrbara saker som fanns för att åka och spela golf. Som ni säkert vet så är utrustning för golf väldigt dyra grejer. Vill du också spela golf eller köpa produkter så kan du vända dig till för här hittar du allt inom golf. Du kan även bli medlem här om du vill. Hur mycket motion man får av golf vet jag inte. Kanske bör du vara lite tränad på annat håll och lära dig att fokusera så att du får hole in one när du spelar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *