Kan man marknadsföra sig via film?

Till min stora sorg så missade jag lunchnätverket på Scandic i dag. De gick igenom hur man kan marknadsföra sitt företag via film.

Mycket kan man göra när det gäller att marknadsföra sig själv och sitt företag. I mitt fall så är jag mitt eget varumärke. Med det menas att bilden av mig är kopplat direkt till min blogg.  Behöver du hjälp som företagare att marknadsföra dig så har du en webbyrå i Stockholm som skapar hemsidor och logotyper till företag över hela Sverige. Detta innebär att du kan bo vart du vill i Sverige och ändå kunna anlita dem. Tänk dig om du bor i en liten håla och driver en e-handel. Då ska du kunna sälja över hela världen inklusive Sverige.  Deras starkaste sidor är att bygga hemsidor på WordPress. Jag själv är en privat bloggare och bloggar från WordPress. Jag gillar WordPress bäst.
Hos EMs Design kan de även hjälpa dig med att skapa hemsidor, webbdesign, logotyper, grafik och reklamfilmer. Som bloggare skulle jag nog behöva en reklamfilm som förklarar vad jag bloggar om. Jag får ofta frågan vad min blogg handlar om och hur smidigt hade det inte varit med en reklamfilm som beskriver detta enkelt.

2 svar på ”Kan man marknadsföra sig via film?”

  1. Ja det var synd att du missade min föreläsning. Många är nyfikna, men vet inte riktigt var man börjar. En del har provat men vet inte riktigt hur man lyckas göra en film som fungerar och åstadkommer det man vill. De som vill lära sig mer och komma på någon av mina gratis webinarier kan registrera sig på min hemsida och få inbjudan till nästa 🙂 Hälsningar Naseem Quraishi-Larsson, författare, föreläsare och filmskapare http://www.qlfilmdevelopment.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *