6 misstag en entreprenör inte får göra

Jag har nog aldrig i mitt liv träffade en värre entreprenör än de människor jag beskriver nedan.

  1. Finns en som kallar sig för entreprenör som brukar ställa denna fråga till både män och kvinnor “bjuder du på lunch”. Då tror han att han har vunnit sin första hundring. Vad denna träskalle inte förstår är att han har förlorat sin första tusing i stället. Ingen gör affärer med denna träskalle vad jag vet i varje fall. Han är och förblir på samma ruta i hela sitt liv Amen. Var och en betalar för sig själv helt enkelt.
  2. Om personen ändå ska bjuda dig på lunchen och du vet om det. Då kan du komma till mötet med en liten gåva tex vin.  Du kan plocka blommor det är nog väldigt unikt och få färska blommor. Om du inte kan plocka blommor mitt i vintern kan du alltid vända dig till Guldpresentkort och köpa där en fin present.
  3. Gör heller inte som en galen kvinna jag träffade en gång. Hon brukade göra event och påstod att media stod i kö för att komma på hennes event. Ljug aldrig ihop historier som är lätta att avslöja. Eller som en annan människa påstod hade mycket tillgångar och än har jag inte sett spår av några tillgångar. Folk tror att de kan dra en vals och du går på det.
  4. Ta inte energi utan ge energi också. Finns inget värre än folk man måste föreläsa för utan att de själva har något att lära en tillbaka. Detta gäller även vänner för man får endast vänner om man kan ge och ta. Ingen människa orkar vara lärare eller förmyndare åt någon annan resten av sitt liv. Vill jag ge energi kan jag jobba på dagis i stället.
  5. En annan sort jag mötte talade oavbrutet och jag fick inte en syl i vädret. Denna människa påstod sig vara en människokännare. Hur kan en människokännare inte vilja att det bli något vettigt ur ett möte? Varför slösa sin tid för att höra sin egen röst i 2 timmar?
  6. Börja inte ett möte med att berätta vems fel det var att du inte är en lyckad entreprenör.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *