Därför växer idioter på träd

Du har säkert hört uttrycket att idioter växer på träd. Du har även hört uttrycket att pengar växer inte på träd. Därför var inte en idiot och plocka pengar du inte har från trädet.

Jag sov ibland mitt i centrala Stockholm allt för att få uppleva känslan av galenskap. Detta går ej att köpa för pengar jag hade tur. Detta är mitt råd till dig som tror sig ha sina spenderarbyxor. Du är inte killen med guldbyxorna som bara kan stoppa in handen i fickan och ta ut pengar. Du har heller inget träd som blomstrar av sig själv. Köp aldrig saker du inte behöver för då måste du i framtiden sälja det du behöver. Allt kan hända i framtiden som kan göra det svårt för dig om du inte har en liten budget du alltid kan vända dig till. Lev inte som om varje dag vore din sista dag här i livet, utan planera ditt liv.

Vet du vad ett fynd är? Det är skräp du inte behöver till ett pris du inte kan motså. Ändå kallar man detta för ett fynd? Du måste utgå i från att allt kan hända i din framtid som tex att ditt hus kanske börjar brinna när du inte är hemma. Då måste du köpa allt på nytt. Det kanske är det värsta och händer inte mig. Det du är rädd för kan hända dig så därför planera in så att du alltid har ett överskott i slutet av månaden. Din bil kan bli stulen eller dina aktier kan rasa. Om katastrofer nu skulle ske kan du alltid ta ett lån för att slippa krypa till dina hemska släktingar om lån. Det finns inget värre än släktingar för det är de enda människorna på denna jord som kan ge en ångest när man är som gladas. Du kan få något som heter Meddelande lån som är ett enkelt och smidigt sätt att få lån utan att behöva böja sig för släktingar. Jag skulle hellre jobba som lokalvårdare än att vända mig till någon släkting.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *