Det enda jag önskar i livet

Allt kommer att ordna sig till slut. Om det inte är i ordning just nu så är detta heller inte slutet…….

Vilken stor tröst det ligger i ovan mening. Det gjorde min dag för jag trodde inget kunde ställa något till rätta mer i mitt liv. Lycka är det som pågår i ditt psyke och inte det som händer omkring dig. Ibland vill jag inte möta någon eller ens höra vad andra gör. Synd att man inte kan byta problem med varandra för folk är alltid experter på andras problem. Varsågod ta mina så kan jag få se på hur du löser dem.

Nu ska jag i väg och köpa lite underkläder för att det känns som om mina underkläder bara försvinner av sig själv? Man är va att strumpor brukar försvinna, men inte underkläder?

Jag var ledsen i 2 dagar och 3:e dagen brukar jag aldrig låta något vara hinder i mitt liv. Nu är jag superglad med massor av energi. Tack gode gud för mitt starka psyke som räcker för 10 personer.

8 svar på ”Det enda jag önskar i livet”

 1. Exakt det som pågår i psyket är egen utveckling och där kan ingen annan ta plats och få som förstår varför man släpper omgivningen för en stund och sätter fokus på sig själv. Jag har varit där själv och naturligtvis blivit kallad självisk av oförstådda vad en inre resa innebär och komma med goda råd i det läget nä fy fabian så kränkande det känns när ingen empati finns och lyssna på mig nej det vill ingen därför stänger jag av allt som händer omkring mig. Och vad händer då.. Ja då får jag höra att jag är egoistisk.. Men få hjälp när jag ska lösa nåt då försvinner alla och lika så bra det för jag löser själv så mycket bättre utan de som ingenting förstår 😀
  Det här med underkläder som försvinner har jag inte stött på mer än strumpor då 😀 Men läste om ett stor svinn om det 2015 så med min ironi tänkte jag inte så mycket på ägarinnorna utan på själva förhöret med boven jag verkligen hade velat se bakom en ruta utan att bli sedd för jag hade haft skratt fest kan jag lova Haha 😀
  https://www.st.nu/blaljus/brott/tvattstugetjuv-misstanks-ha-kommit-over-hundratals-trosor
  Kram
  Katja

 2. Min ena syster tycker jag är konstig som hon kallar det issolerar mig när jag vill vara ensam. Hon påstår att det är inte normalt beteende.. Jag måste ändras på mycket anser hon.. ? Att hon är bortvald av mig är för hennes dåliga energier och hon använde mig som bollplank över 20 år så jag tycker det är mer konstigt vad sjutton gick hon på Socialhögskolan för och utreder barnfamiljer när hon inte har förmågan att känna empati förståelse överhuvudtaget!? Att göra illa en människa är hemskt nog men fingrarna räcker inte till så många hon har gjort illa och en av dom så illa att denne fick förtidspension redan 18 år gammal som just issolerar sig men av anledning pgr av henne så jag tycker det är konstigt att vissa får behålla sina jobb inom staten när många inte har kompetens! Uppsagd blir man aldrig som statsanställd för det heter bara tjänstledigt när fel har hänt och efter det omflyttning till annat kontor men löser ju inte problemet då felet sitter kvar på arslet i risk att förstöra igen..
  Kram
  Katja

  1. Även om en person har gått socialhandskolan så säger det inget om deras empati. Empati är något man föds med och det är en gåva att födas med empati. Har du levt flera gånger så går du igenom mycket och kan således också känna med andra då du har gått igenom mycket fast i tidigare liv. Det är därför Jesus säger “förlåt dem de vet inte vad de gör”

 3. Javisst det kan jag säga för mig själv men inte rakt ut till henne för då börjar hon hacka på mig igen. Hon satte mig i häktet för ett par år sen och påstod att jag hade försökt förgifta henne.. Jag .. jag av alla människor.. Hon är inte frisk nånstans. Jag trodde polisen hämtade mig till förhör ang hennes illa behandlande av sina barn så när förhörsledaren började ställa konstiga frågor sa jag bara Stopp stopp här nu , vad gäller detta förhör om? Inslängd och inlåst ca 9 timmar och åklagaren som bestämde släppa mig hälsade via förhörsledaren att hålla mig borta från henne och vet att hon åter är i blåsväder med polisen i nåt ärende på hennes arbetsplats så lämplig är hon knappast!! Farlig människa jag inte känner längre!! Hujedamej!!

  1. Många människor har psykotiska drag och ofta känner man igen dem genom att de ofta tycker synd om sig själva. När det gäller andra människor har de ingen empati.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *