Intervjuad av en journalist

I flera dagar har jag blivit intervjuad av en journalist och nu är jag nog färdig med intervjun.

journalist
Här står jag i en fontän utanför Uppsala slott helt barfota. Jag blev fotograferad av en italiensk fotograf.

När den kommer ut så ska jag lägga upp den på bloggen. Jag har blivit intervjuad av en journalist för Se og Hör från Norge. Har även skickat in vissa bilder som kommer att publiceras.

I morgon är jag på skönhetssalong mot kvällen och på dagen jobbar jag med min laptop.

På måndag lämnar jag mina visitkort på en adress i Östermalm som ska plockas upp av min korrespondent för Veckomagasinet. Jag hinner inte med alla galor och pressmöten så ibland skickar jag mina korrespondenter. Jag måste klona mig själv om jag ska hinna med allt. Kan inte ens blogga om alla produkter jag blir erbjuden för då skulle bloggen bara bli kommersiell och inte längre bli något annat än en modetidning med bara reklam. Sådana tidningar tål jag inte.

3 svar på ”Intervjuad av en journalist”

  1. En tidning för mig är lektyr dvs läsbart inte reklam 😀 Jag är betydligt äldre än dig och fanns en tid då det knappt förekom reklam och räcker med alla avbrott på Tv även om Sverige var långt efter för Finland hade innan så det var ett himla spring på utedass för det finns inget land som dricker så mycket kaffe som Finland och ligger på första plats faktiskt 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *